اخبار

شرکت‌های دانش‌بنیان از تسهیلات اشتغال فراگیر بهره‌مند می‌شوند

موانع پرداخت تسهیلات

تسهیلات اشتغال

معاون توسعه معاونت علمی و فناوری گفت: در راستای فرصت‌های شغلی پایدار، طرح‌ اشتغال‌زای بخش‌های خصوصی و تعاونی تسهیلات بانکی دریافت می کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، علیرضا دلیری با تاکید بر اهمیت پرداخت تسهیلات اشتغال‌زا به سرمایه‌ گذاران، کارآفرینان و متقاضیان بخش خصوصی و تعاونی گفت: پرداخت تسهیلات از طریق ۸ مؤسسه عامل پرداخت به شرکت‌های دانش‌بنیان اعطا می‌شود. 

دلیری افزود: این تسهیلات به طرح‌های اقتصادی بخش غیردولتی با اولویت رسته‌های اقتصادی پراشتغال همچون حوزه صنعت، کشاورزی، خدمات اعطا می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی با اشاره به رسته‌های اقتصادی پراشتغال مشمول این طرح بیان کرد: فعالیت‌های رسته کشاورزی شامل گیاهان دارویی، آبزی‌پروری، کشت گلخانه‌ای، دامپروری، صنایع تبدیلی و تکمیلی، خدمات فنی و مشاوره‌ای و سایر رسته‌های حوزه کشاورزی، ازجمله رسته‌های پراشتغال تحت پوشش این طرح به شمار می‌روند که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد.

وی بیان داشت: همچنین فعالیت‌های رسته صنعت، شامل پوشاک، مصنوعات چرمی، خدمات فنی و مهندسی، مبلمان، مصنوعات چرمی، فرش دستباف و صنایع‌دستی و فعالیت‌های خدماتی شامل خدمات ارتباطات و فناوری اطلاعات، اصناف، آموزش و گردشگری سلامت، صنایع‌دستی روستایی، مراکز تفریحی و سرگرمی،اکو کمپ‌های بیابان‌گردی، گردشگری روستایی، خدمات حمل‌ونقل، مدیریت انرژی، خدمات سلامت و پزشکی و کسب‌وکارهای صنعت ورزش، فناوری اطلاعات تولید محتوا، خدمات شهری و اجتماعی عمومی از دیگر طرح‌های اقتصادی بخش غیردولتی با اولویت رسته‌های اقتصادی است که می‌توان از آن یاد کرد.

دلیری با اشاره به نرخ سود تسهیلات اعطایی بیان کرد: نرخ سود تسهیلات ۱۸ درصد است که برای طرح‌های دانش‌بنیان، نوآورانه و نخبگانی در مناطق مختلف شهری، روستایی، محروم، مرزی و محروم مرزی، یارانه سود تسهیلات اعطا می‌شود. 

وی افزود: نرخ سود تسهیلات طرح‌های دانش‌بنیان در مناطق شهری ۱۵ درصد، مناطق روستایی ۱۲ درصد و در مناطق محروم شهری و روستایی ۱۲ درصد و مناطق مرزی روستایی ۱۰ درصد و درنهایت در مناطق محروم مرزی شهری و روستایی ۱۰ درصد محاسبه می‌شود. هم‌چنین متقاضیان پس از دریافت تسهیلات، با دوره تنفس حداکثر یک‌ساله، تسهیلات اعطایی را حداکثر طی مدت ۶ سال بازپرداخت می‌کنند. 

معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی گفت: تمامی طرح‌های سرمایه‌گذاری در چارچوب نظام نظارت، مدیریت و کنترل طرح‌های سرمایه‌گذاری و با ابزارهای مختلف نظارت می‌شوند و طرح‌ها به ترتیب با تأیید دستگاه اجرایی ذیربط، کارگروه اشتغال( کمیته فنی) استان و موسسه عامل می‌رسند.

‌منبع خبرگزاری مهر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *